Köp årets guide

Välj själv hur mycket du vill betala för årets upplaga av Gotlandstips nedladdningsbara guide och hjälp oss att utveckla sajten!

GOTLANDSTIPS 2015

Välj ditt pris:

Validating payment information...
Kopplar till Paypal ...
Validating payment information...
Waiting for PayPal...
Tack för att du köper vår guide! Efter att du betalat kommer du att skickas vidare till en sida där du kan ladda ner årets guide. Trevlig semester!

Alla våra tips samlade i en guide!

Precis som i fjol så har vi sammanfattat alla våra tips i en nedladdningsbar och utskrivbar guide, en old school-version av sajten som funkar oavsett hur snabb surf du har (och let’s face it – Gotland har sin beskärda del av dålig täckning …).

Årets version är uppdaterad med ny information om de gamla tipsen, och dessutom har våra totalt 14 nya tips förstås lagts till. Den enda guide du behöver till världens bästa ö!

Gotlandstips.se är fortfarande vår baby och ett riktigt passionsprojekt. Vi har förstås drömmar om hur vi ska kunna utveckla sajten, göra den ännu bättre och bjuda på ännu mer tips så att din semester blir totalt oförglömlig. Men för det behövs pengar, och därför har vi i år satt en liten prislapp på vår guide. Sajten är fortfarande helt gratis förstås så detta är en väldigt frivillig utgift, men genom att köpa guiden så stöttar du oss och hjälper till att göra sajten ännu bättre.

Vi har satt fyra olika prislappar på den, och du väljer själv hur mycket du vill betala och hur mycket du därigenom vill stötta oss med. Vi blir jätteglada oavsett vilket belopp du väljer, och hoppas att du får en alldeles strålande semester med vår guide i handskfacket!

(Visited 81 time, 1 visit today)