Vissa saker missar vi ALDRIG när vi är i Visby. Som att unna oss underbara crêpes på Crêperie & logi. (Obs, det är inte helt säkert att folk vet vad du menar om du säger så – alla kallar stället för Strykjärnet på grund av husets form.) Visst, ibland får man köa i en halv evighet, men att få plats på den charmiga balkongen med utsikt över Visbys hustak, dricka ljuvlig cider och se solen gå ner är liksom visbycharm upphöjt till fyratusen. (Vårt tips är att smyga hit på lite oväntade tider, kanske klockan 16? Då är chansen större att få bord snabbt.)

Eftersom ägarna kallar sig ”hängivna popgissare” anordnar de också popgiss varje månad. Vi är värdelösa på popgiss, men det är klart att vi skulle dra ihop två-tre vänner och anmäla intresse om vi hade minsta talang för detta för hur mysigt låter det inte? Ryktet säger att det alltid är fullsatt dessa kvällar (sista torsdagen i månaden), så hör av dig till crêperiegänget i god tid om du är sugen.

Litet och populärt alltså, vi brukar boka bord om vi vill äta middag här för att vara säker på att inte gå crêpelösa. Missa inte att lusläsa menyn – bland rätterna döljer sig också priset på crêperiets enda hotellrum (Crêperie & logi, remember?).

Ägarna har dessutom öppnat en filial i Åre, om man inte har vägarna förbi ön.

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7

Crêperie & logi – Gotlandstips.se Crêperie & logi – Gotlandstips.se Crêperie & logi – Gotlandstips.se Crêperie & logi – Gotlandstips.se Crêperie & logi – Gotlandstips.se Crêperie & logi – Gotlandstips.se Crêperie & logi – Gotlandstips.se
(Visited 2 576 time, 1 visit today)