Precis som hennes konstnärskap som består av lager på lager av kreativitet, öppnar sig Elenas vackra oas i Havdhem i flera olika lager för besökaren. En skylt visar vägen som leder oss genom en tunnel av grönska, över en liten träbro och in i trädgården. I ateljén välkomnar Elena Berg Österdahl, just när vi är där har hon fullt upp med att skapa en brudbukett i återvunnen metall. En bukett som håller hela livet. Samtidigt förbereder hon för nya gäster i det stora tipi-tältet i ett annat hörn av trädgården. 
 
Elena kanske är mest känd för sina blommor i metall som med sina olika lager av rost skapar magi i vilken trädgård som helst. De säljs hos flera återförsäljare på Gotland men även på bl a Zetas trädgård i Stockholm. Men hennes konst och möbelprojekt är så mycket mer än hennes signum, metallblommorna. Passa på att besöka denna allkonstnär och hennes paradis i Havdhemutanför Hablingbo, öppet hela sommaren!
 
Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7

elenabergosterdahl_gotlandstips elenabergosterdahl_gotlandstips elenabergosterdahl_gotlandstips_3 elenabergosterdahl_gotlandstips elenabergosterdahl_gotlandstips elenabergosterdahl_gotlandstips elenabergosterdahl_gotlandstips
(Visited 2 312 time, 1 visit today)