–I ett ljuvligt rosa hus precis vid Stora torget i Visby ligger en liten pärla – butiken (och varumärket) Idyllien. Det här är ett familjeföretag, familjen Kylberg har skapat ljuvliga produkter i form av doftljus, badoljor, handvävda badlakan, lotioner, marmelader och teer under eget märke. Flera av produkterna är lokalt tillverkade eller förädlade på ön, andra noga utvalda med inspiration från Gotland och dess natur allt för att förgylla stunder i livet. Deras mission är att göra ett bad, frukosten eller egentiden till vardagslyx.

Själva butiken är inredd i en modern art déco-stil blandat med antika föremål, och att kliva in i Idyllien är som att kliva in i en annan tid. Här går vi runt och bara tittar på alla spännande vintageföremål medan i sniffar oss fram genom sortimentet i jakt på den perfekta gå bort-presenten eller skäm-bort-mig-själv-produkten.

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7

idyllien gotlandstips Idyllien Gotlandstips idyllien-gotlandstips Idyllien-gotlandstips Idyllien – Gotlandstips.se Idyllien – Gotlandstips.se Idyllien – Gotlandstips.se