Stjärnkocken och New Yorkern  har bestämt sig för att ta Manhattan till Gotland, och det gör han i form av ”fun dining” på nya Kitchen & Table under Clarion Hotels tak i Visby.

Kitchen & table Visby är den 11:e öppnade restaurangen inom Samuelssons nya restaurangkoncept, och här serveras ett internationellt kök med gott om Manhattaninfluenser i mysiga lokaler.

Vi testade en skyskrapehög och smarrig burgare och snyggt serverade strips, lika god som den var hög! Personalen gav oss en trevlig upplevelse och menyn av lokala råvaror kombinerat med en tvist kändes genomgående spännande. Söndagsbrunchen är omtalad och klubbkvällarna är populära, ja det finns flera anledningar att komma tillbaka flera gången i sommar!

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6

Kitchen & table i Visby på Gotland – Gotlandstips.se Kitchen & table i Visby på Gotland – Gotlandstips.se Kitchen & table i Visby på Gotland – Gotlandstips.se Kitchen & table i Visby på Gotland – Gotlandstips.se Kitchen & table i Visby på Gotland – Gotlandstips.se Kitchen & table i Visby på Gotland – Gotlandstips.se
(Visited 1 142 time, 1 visit today)