om gotlandstips

Tipsa vidare

om gotlandstips

Glöm allt vad tjocka, tunga guideböcker heter. För när du besöker en plats, då vill du ju helst att någon redan gjort urvalet åt dig så att du bara får guldkornen, det du inte FÅR missa. Lite som om en riktigt bra vän hade tagit dig med på en rundtur till sina favoritplatser, beställt in den godaste maten och brett ut picknickfilten framför den vackraste utsikten.

Gotlandstips.se är precis det. Inte en förteckning över precis allt som finns på ön, utan ett urval av de allra bästa restaurangerna, stränderna och butikerna – våra verkliga favoriter. Det är sajten vi själva saknat när vi gjort utflykter på ön och det börjar kurra i magen, klia i shoppingfingrarna eller bli dags för ett dopp. Våra tips hittar du här på sajten och i form av en nedladdningsbar pdf (som du kan skriva ut och lägga i handskfacket eller strandväskan) som vi uppdaterar inför varje ny säsong.

Gotlandstips finns även på instagram (@gotlandstips) och facebook – där tipsar vi om nyheter, aktuella loppisar och spelningar och andra roliga saker som händer här och nu.

Vi som valt ut tipsen älskar Gotland, trots att vi egentligen inte kommer härifrån. Men vi har gift oss här, köpt sommarhus, cyklat, tältat, loppisfyndat och nattbadat. Vi tillbringar helst sommaren här, och får faktiskt lite ont i magen när det är dags att åka hem till fastlandet igen.

PS! Och om du själv snubblar över ett smultronställe vi inte upptäckt ännu, då hoppas vi att du tipsar oss!

 

Gotlandstips.ses redaktörer

Emma Aspelin är göteborgska, men har tack vare sambon och gotlänningen David bytt saltstänkta klippor mot kalksten och mjuk sand. När Emma inte projektleder fotograferingar för magasin och TV så hänger hon gärna på en södervänd strand och projektleder loppisrundor för familjen istället.
Emma Aspelin, 0709–49 29 74 eller mail

Maria Soxbo är född i Sundsvall, men när hon skulle gifta sig med sin smålänning Stefan så lockade hon över släkten till Muramaris på Gotland. Numera har hon ett sommarhus på ön där hon loggar ut från frilanslivet och njuter av lugnet (tills de ettåriga tvillingarna springer för långt bort).
Maria Soxbo, 0707–59 42 35 eller mail