Surfers är en riktig Visbyklassiker, inget besök i den gotländska huvudstaden är riktigt komplett utan en middag här. Men trots attdet som låter som en strandbar med hamburgare och barbeque är faktiskt en kinesisk restaurang! Inredningen är visserligen åt det strandbarskitschiga hållet med tygblommor i taket och målade hula hula-flickor på väggarna, men på tallriken vankas fantastiska smakupplevelser från Sichuanprovinsen.

I de lite dunkla källarvalven och på den populära uteserveringen på Södra Kyrkogatan äter man smårätter (tre är lagom per person) som ”Två gånger i pannan fläsk” och ”Bang bang Ji Zi”. Vår favorit är de kaneldoftande revbensspjällen, så möra att köttet faller från benen, men beställ gärna in olika rätter allihop och smaka av varandra för menyn är full av delikatesser.  Den alldeles, alldeles ljuvliga äppelpaj- drinken är en perfekt avslutning…eller början på en sommarkväll!

Psst! Boka bord rätt långt i förväg under högsäsongen för att vara säker på att få plats.

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7

Surfers i Visby – Gotlandstips.se Surfers i Visby – Gotlandstips.se Surfers i Visby – Gotlandstips.se Surfers i Visby – Gotlandstips.se Surfers i Visby – Gotlandstips.se Surfers i Visby – Gotlandstips.se Surfers i Visby – Gotlandstips.se
(Visited 3 280 time, 1 visit today)