Tipsa oss!

Gotlandstips.se är den bästa nätguiden till Gotlands allra finaste, smarrigaste och härligaste guldkorn. Saknar du din egen favorit? Då hoppas vi att du tipsar oss, så att vi får möjligheten att testa (och förhoppningsvis sedan dela med oss av) de smultronställen som saknas här. Det är busenkelt, fyll bara i formuläret längst ner på sidan så landar ditt tips i våra inboxar.

Många skriver om oss, vilket är fantastiskt roligt! Vi vill förstås inte missa ett ord som skrivs, så om du har bloggat eller skrivit om oss på något annat sätt, eller ser något om Gotlandstips i en tidning, tipsa oss gärna! Vi nås på hej@gotlandstips.se.

Tipsa om oss!

Vi gör Gotlandstips.se för att så många som möjligt ska få uppleva det bästa av Gotland, så hjälp oss gärna att nå ut till så många som möjligt. Gilla oss på facebook, följ oss på instagram och tipsa gärna vänner och bekanta som planerar en gotlandsresa.

Tusen tack på förhand!

Emma & Maria/Gotlandstips.se

  Ditt namn (obligatoriskt, det är så mycket trevligare att veta vem du är!)

  Din e-post (obligatoriskt, så vi kan kontakta dig om vi behöver mer information)

  Vilken typ av tips vill du ge oss? Är det en restaurang? En butik? Något helt annat?

  Berätta så mycket du kan om ditt tips och skicka gärna med länkar om det finns!

  Sagt om Gotlandstips

  En superfin sajt som är fullproppad med bilder och beskrivningar på saker att se och göra på Gotland. Dessutom finns det kartor till alla ställen och länkar till deras respektive hemsidor.
  Linda Hansson, bloggen Volang
  Här finns tips om guldkornen som du bara inte får missa. Så om du har tänkt besöka den vackra ön i sommar låt detta bli din guide. Ni blir inte besvikna – jag lovar!
  Johanna Bradford, bloggen Tant Johanna
  Vill du förkovra dig lite extra i vad ön har att erbjuda rekommenderar vi Emma Aspelins och Maria Soxbos sajt Gotlandstips. Här bjuder de på sina guldkorn på ett snyggt och överskådligt sätt. En bra guide, helt enkelt.
  Anna-Lena & Karin, HimlaMycketSverige
  (Visited 2 629 time, 1 visit today)