På två olika adresser mitt i Visby ligger familjedrivna Visby logi, med enkla, nyrenoverade och snyggt inredda vandrarhemsrum. Här bor man prisvärt, centralt och trevligt, med allt man kan begära precis utanför dörren. De två olika adresserna skiljer sig åt – på St Hansgatan är känslan stramare, med en sparsmakad, grusad liten innergård och ett lite äldre klientel. På Hästgatan har man en mysig trädgård med gräsmatta och trädgårdsmöbler att njuta av, och här bor fler ungdomar och familjer. 

Vi gillar den fräscha känslan på Visby logi, det märks att ägarna vill erbjuda även resenärer med en lite mer begränsad budget en fin boendeupplevelse. Båda boendena har fri wifi, det finns rum med eget badrum och litet pentry om man inte känner sig sugen på att dela sovsal och toalett med andra och på Hästgatan finns till och med två separata stugor/gårdshus att hyra. Alla rum, från singel till sexbäddars, går att se på Visby Logis sajt och städning bokas separat om du inte vill städa själv. Läget är oslagbart och här bor du perfekt om du bara ska besöka Visby under din tid på Gotland. Har du däremot bilen med dig kan det vara bra att veta att det inte finns någon parkering specifikt för Visby Logis gäster utan du får ställa sig på (och betala för) en allmän parkering. Eftersom det är ett vandrarhem serveras ingen frukost, men Visby har gott om mysiga kaféer att inleda dagen på.

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7

Visby Logi – Gotlandstips.se Visby Logi – Gotlandstips.se Gotlandstips_Visby logi_vandrarhem Gotlandstips_Visby logi_vandrarhem Gotlandstips_Visby logi_vandrarhem Gotlandstips_Visby logi_vandrarhem Gotlandstips_Visby logi_vandrarhem
(Visited 1 020 time, 1 visit today)