Cykelcafé butik i en container! Ja, vi på Gotlandstips älskar ju småföretagande, annorlunda idéer och modiga personer. Inte konstigt att vi föll pladask för den unika cykelbutiken och caféet i Klintehamn som är en kombinaton av dessa komponenter. Bikeoholic startade 2015 med en och slog därefter upp dörrarna till containern som skulle förvandlas till familjen Mobergs familjeföretag.

I butiken (inne i containern) hittar du främst produkter för landsvägscykling som racercyklar, cykelkläder och tillbehör. God espressobaserad kaffe på gotländska bönor, biscotti eller glass finns att fika på medan du lyssnar på musik, tittar på cykellopp på TV:n eller pratar cykling med Jonas och Lovisa. Bikeoholic föddes av en slump (och kärleken till cykling) när familjen bestämde sig för att flytta till ön för snart tresedan.

På bakgården till familjens privata hem är alla välkomna att hänga – från lycraklädda proffscyklister till semesterfirarare som vill dricka en god espresso eller ta en glass.

Sedan 2016 anordnar Bikoholic även cykel-träningsresor och andra cykel-relaterade arrangemang. Vill du bara känna på vad paret menar med frihetskänslan som infinner sig och vilka förutsättningarna Gotland har, finns några riktigt bra cyklar att provköra i Klintehamn!

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7

Gotlandstips-Bikeoholic-5 Bikeoholic-Gotlandstips-7 Gotlandstips_Bikeoholic_2 Gotlandstips - Bikeoholic_4 Gotlandstips-Bikeoholic-3 Gotlandstips -Bikeoholic-1 Gotlandstips-Bikeoholic-6
(Visited 1 027 time, 1 visit today)