H10, eller det lite tydligare Hästgatan 10, är en liten men trevlig galleria i Visby som passar perfekt när du är på jakt efter en kul present (eller för all del när himlen öppnar sig och du saknar paraply). Här huserar gotländska designföretaget G.A.D., färgsprakande Bertholdsson & Holm, kontorshotellet Rent-a-desk, och klädbutiken H10 Market (främst nordiska designers) och samt trevliga H10 bar & café. På dagtid som serverar kafét luncher och fika.

Nytt för i år är pop-up restaurangen ”Nyplings mat & vin” som på sommarkvällarna ska förse oss med middag. För att kunna servera riktigt bra mat och vin mitt i Visby under högsäsong, har H10 tagit in Mikael Nypelius som satsar på gotländska råvaror (mycket grönsaker utlovas) som-det-serveras-hemma, (på gotlandska gårdar) tillsammans med väl utvalda viner.

Vi älskar även förra årets nyhet Rent a desk, en portabel arbetsplats, som går att hyra in sig på en timma, dag eller till och med per månad. Perfekt för frilansare, student eller egen företagare att kunna arbeta i en kreativ och inbjudande miljö mitt i Visby.

Uteserveringen på H10 har fantastiskt spana-på-folkläge vid promenadsträckan Hästbacken mot hamnen och har du tur kan du få plats i solen. ”Jobbärendet” i Visby kan lätt läggas här med start på Rent a desk, paus för vinlunch och shopping och avslutas med en härlig middag!

H10 gotlandstips

H10 bar och café förvandlas rill Nyplings mat & vin

H10 på Hästgatan 10 – Gotlandstips.se

Kontorsplats att hyra.

H10 på Hästgatan 10 – Gotlandstips.se

Här finns presenter till både stora och små.

H10 Gotlandstips

Ett fint sortiment till småttingar.

H10 Gotlandstips

G.A.D med sin möbelserie och svenska och internationella inredningsdetaljer.

H10 Gotlandstips

Ett fint utbud av dam-, herr -och barnkläder

H10 på Hästgatan 10 – Gotlandstips.se

Skönt häng på uteserveringen.

H10 gotlandstipsH10 på Hästgatan 10 – Gotlandstips.seH10 på Hästgatan 10 – Gotlandstips.seH10 GotlandstipsH10 GotlandstipsH10 GotlandstipsH10 på Hästgatan 10 – Gotlandstips.se