HotelStelor är så mycket mer än bara ett hotell (ett stenkast från Wisby golfklubb och fem minuter från Toftas underbara strandbad). På den charmiga gården finns också en mysig restaurang som vi varmt kan rekommendera och i den stora renoverade ladan på gården anordnas filmvisning, föreställningar och spelningar och det utövas yoga/core på loftet flera dagar i veckan.

I den parkliknade trädgården som omger det vackra boningshuset (hotellet) finns inte bara en hage med fluffiga lamm, du hittar även små grupper av rottingmöbler att ta en paus i, en hängmatta för en tupplur och väl utplacerade blomsterplanteringar att njuta av.

Själva hotellet är smakfullt, modernt renoverat med en hel del vackra originaldetaljer sparade. De sex rummen är personligt och individuellt inredda med både värme och humor, vilket är befriande då det för övrigt känns lyxigt och internationellt. Välj mellan romantiska sviter, kreativa krypin eller stillsamt lugn. Vill du inte hänga i de underbara rummen kan du mysa framför brasan i en Chesterfield-fåtölj, boka in en härlig massage eller avnjuta en måltid i den mysiga restaurangen. Stämningen som ägarinnan Karin smittar av sig är familjär och avslappnad.

Servicen är fantastisk, frukostbuffén är härlig och sängarna är supersköna! Du bor vackert, sover skönt (ovanligt tyst för ett hotell trots att det var fullbelagt när vi bodde här), äter gott, har stranden på fem minuters avstånd, nöjen och njutning samlat på ett ställe – vad mer kan man begära? Utländska prestigefulla magasin intygar att Karins Hotel Stelor är fantastiskt!

Vill du ta med dig något hem från din vistelse kan du till och med köpa med dig möbler, sängkläder och konst … interiören på rummen är nämligen till salu!

Restaurangen Köket är precis som restaurangen och hotellet personligt och individuellt inredd med värme och humor. Det är svårt att inte älska stället och omgivningen (bräkande gulliga lamm i hagen bredvid, fantastisk solnedgång över fältet nästgårds och blandad publik som är på lika gott humör som oss). Vi hoppas ni kommer älska det som vi gör!

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7

Hotel Stelor – Gotlandstips.se Hotel Stelor – Gotlandstips.se Hotel Stelor – Gotlandstips.se Hotel Stelor – Gotlandstips.se Hotel Stelor – Gotlandstips.se Hotel Stelor – Gotlandstips.se Hotel Stelor – Gotlandstips.se
(Visited 8 106 time, 1 visit today)