HotelStelor är så mycket mer än bara ett hotell, de också en mysig restaurang som vi varmt kan rekommendera. Men det finns mer att hämta på den charmiga gården ett stenkast från Wisby golfklubb och fem minuter från Toftas underbara strandbad. I den stora renoverade ladan på gården anordnas filmvisning, föreställningar och spelningar och det utövas yoga på loftet flera dagar i veckan.

I den parkliknade trädgården som omger det vackra boningshuset (hotellet) finns inte bara en hage med fluffiga lamm, du hittar även små grupper av rottingmöbler att ta en paus i, en hängmatta för en tupplur och väl utplacerade blomsterplanteringar att njuta av.

Själva hotellet är smakfullt, modernt renoverat med en hel del vackra originaldetaljer sparade. De sex rummen är personligt och individuellt inredda med både värme och humor, vilket är befriande då det för övrigt känns lyxigt och internationellt. Välj mellan romantiska sviter, kreativa krypin eller stillsamt lugn. Vill du inte hänga i de underbara rummen kan du mysa framför brasan i en Chesterfield-fåtölj, boka in en härlig massage eller avnjuta en måltid i den mysiga restaurangen. Stämningen som ägarinnan Karin smittar av sig är familjär och avslappnad.

Servicen är fantastisk, frukostbuffén är härlig och sängarna är supersköna! Du bor vackert, sover skönt (ovanligt tyst för ett hotell trots att det var fullbelagt när vi bodde här), äter gott, har stranden på fem minuters avstånd, nöjen och njutning samlat på ett ställe – vad mer kan man begära?

Vill du ta med dig något hem från din vistelse kan du till och med köpa med dig möbler, sängkläder och konst … interiören på rummen är nämligen till salu!

Restaurangen Stelor Kitchen är precis som restaurangen och hotellet personligt och individuellt inredd med värme och humor. Det är svårt att inte älska stället och omgivningen (bräkande gulliga lamm i hagen bredvid, fantastisk solnedgång över fältet nästgårds och blandad publik som är på lika gott humör som oss). Vi hoppas ni kommer älska det som vi gör!

Hotel Stelor – Gotlandstips.se

Hotellet är smakfullt renoverat med vackra originaldetaljer bevarade här och där.

Hotel Stelor – Gotlandstips.se

Härligt häng på hotellets baksida.

Hotel Stelor – Gotlandstips.se

Hotel Stelor ligger tio minuter söderut från Visby.

Hotel Stelor – Gotlandstips.se

Sviten med öppen brasa, härligt ljusinsläpp och stort badrum.

Hotel Stelor – Gotlandstips.se

"Strindbergrummet" är också inrett med vackra antikviteter.

Hotel Stelor – Gotlandstips.se

Förälskad i lampan i ditt hotellrum? Alla möbler är till salu.

Hotel Stelor – Gotlandstips.se

Mys i loungen på Hotel Stelor.

Hotel Stelor – Gotlandstips.seHotel Stelor – Gotlandstips.seHotel Stelor – Gotlandstips.seHotel Stelor – Gotlandstips.seHotel Stelor – Gotlandstips.seHotel Stelor – Gotlandstips.seHotel Stelor – Gotlandstips.se