Precis utanför Hemse driver Åsa Hallin sin vintagebutik Kuriåsa i en smakfullt renoverad lada (tack vare snickarmaken Håkan) intill familjens ljuvligt blå 1800-talsgård. Här frestar noga utvalda vintagefynd, allt vackert arrangerat i flera rum i den charmiga ladan, och varje kvadratcentimeter är inte utnyttjad utan var sak får ta plats och miljön känns mer som ett välinrett hem trots grusgolvet och svalbon i taket.

Kuriåsa är ett perfekt stopp för dig som vill bli inspirerad på plats och bara ha godsaker att välja på istället för att behöva rota igenom mängder med skräp i jakt på fynden. Åsa har liksom gjort arbetet åt dig! Allt från pampiga skrivbord till klassiska medicinflaskor i brunt glas hittar du här och det är svårt att inte få med sig något hem. För tillfället finns även en mindre hus på gården med 50-, 60- och 70-talsdesign och färgsprakande vintageklänningar för den som föredrar den stilen. Kuriåsa är en självklar anhalt för retrofantaster och inredningsintresserade.

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7

Kuriåsa i Hemse – Gotlandstips.se Kuriåsa i Hemse – Gotlandstips.se Kuriåsa i Hemse – Gotlandstips.se Kuriåsa i Hemse – Gotlandstips.se Kuriåsa i Hemse – Gotlandstips.se Kuriåsa i Hemse – Gotlandstips.se Kuriåsa i Hemse – Gotlandstips.se
(Visited 8 654 time, 4 visit today)