I en stor lada på Östergarn driver Conny Sandberg en prylbod med bättre vintage från olika epoker, men mest från 1950-, 1960- och 1970-talet (och tidigare kallades också ladan för just Mest 50-, 60- & 70-tal). Här har vi hittat så blandade saker som ett charmigt spelbord, vackra skolplanscher i fint skick, coola barnkängor och skyltbokstäver från när Systembolaget i Visby förvandlades till restaurang Bolaget (och bokstäverna S, Y, S, T, E och M alltså plockades ner och såldes vidare av Conny).

Conny är själv en samlare som till slut hade köpt på sig så mycket vintage att det enda rätta var att öppna en egen vintagelada som andra entusiaster kan botanisera i. Den stora ladan ägdes av en Victor på 1940-talet och ordet ”husa” betyder just lada eller uthus på gotländska, därav namnet Victors husa. Här har du numera chans att hitta fina prylar till sommarstället, och en hel del saker som är så fina att vi vill ta med dem hem till stan när sommaren är över.

Ring eller kika på facebook -sidan för att få reda på om det är öppet!

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7

Victors husa, loppis på Gotland – Gotlandstips Victors husa, loppis på Gotland – Gotlandstips Victors husa, loppis på Gotland – Gotlandstips Victors husa, loppis på Gotland – Gotlandstips Victors husa, loppis på Gotland – Gotlandstips Victors husa, loppis på Gotland – Gotlandstips Victors husa, loppis på Gotland – Gotlandstips
(Visited 4 385 time, 2 visit today)