För vana Fåröbadare är ett stopp på Sylvis döttrar för att proviantera bullar ett måste innan det bär av till stränderna Sudersand eller Ekeviken. Och det är inte konstigt, för Lisa Blochmanns och Barbro Kalströms mysiga kafé får utan tvekan räknas till ett av Sveriges bästa bullbagerier. Men här finns inte bara bullar, även om det är de som säljer bäst (under högsäsong säljs 4 000 bullar om dagen!). Sedan starten för över 20 år sen har sortimentet växt för varje år och nu finns både Fårölimpor, bakelser och andra godsaker – allt bakat för hand på plats med naturliga råvaror och allt lika ljuvligt smarrigt.

Vi kan inte nog rekommendera att stilla sockersuget här, förutom att det är svindlande goda bakverk du stoppar i dig så är det också mysigt på den lummiga lilla vägen med det vita kalkstenshuset, uteserveringen, lekytan på baksidan och närheten till stränderna förstås. Räkna med mycket folk om du ska hit, för Sylvis är en sann Fåröklassiker, men det är det värt!

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7

Sylvis döttrar på Fårö – Gotlandstips.se Sylvis döttrar på Fårö – Gotlandstips.se Sylvis döttrar på Fårö – Gotlandstips.se Sylvis döttrar på Fårö – Gotlandstips.se Sylvis döttrar på Fårö – Gotlandstips.se Sylvis döttrar på Fårö – Gotlandstips.se Sylvis döttrar på Fårö – Gotlandstips.se
(Visited 4 704 time, 1 visit today)